Over ons

Wat doen we?

Over Fish Improve

Fish Improve heeft zich ontwikkeld uit de noodzaak om oppervlakte waters te zuiveren van organisch afval (dode algen, bladeren, dode planten, visvoer en gestorven vissen). Door dit organisch afval hebben waters het risico om dicht te slibben. Bij de oprichting van fish improve lag het accent voornamelijk op het verwijderen van slib in visvijvers en stadsparken. Nu horen daarbij zowel binnenwaters van steden als tuinvijvers.

Het bedrijf richtte zich al snel op andere problemen betreffende oppervlakte waters oa bevuiling door benzine en diesel ook fosfaten en ammoniak (overbezette visputten). Het bedrijf is ook voorzien van een labo (Fish Improve Laboratories) om de stalen die ter plaatse worden genomen te analyseren. Dit laat toe het probleem snel te erkennen als er gepast op te reageren. Aangezien we zeer frequent in contact komen met vissterfte, al dan niet veroorzaakt door slecht waterkwaliteit, hebben we een dierenarts in dienst.

Bij vissterfte kan men steeds beroep doen op onze dierenarts zelfs rechtstreeks. De dierenarts komt ter plaatse (onderzoek en diagnose aan de visput) of er kan vis gebracht worden te onderzoek.

Informatie

Fish Improve heeft een gamma van producten gaande van waterverbeteraars tot visvoer en vijverbenodigdheden. Sommige van de producten van Fish Improve worden aangemaakt bij bestelling. Op deze manier garanderen we de werking van de producten. Onder deze producten rekenen we in het bijzonder F.M.C., gel en natuurlijk de bacterien. Speciaal voor de sportvissers hebben we naast de klassieke lokmiddelen ook wat bijzonderheden: pheromenen en smaakstof op basis van aminozuren.

Fish Improve zet zich in voor alle mogelijke waterpartijen: Gemeentelijke en stedelijke parken en vijvers, Visputten (sportvissers) – Architecturale waterpartijen en tuinvijvers, Slotgrachten en andere kasteelwaters, Waterreservoirs van bedrijven (al dan niet tuinbouw), Recreatiedomeinen, Pretparken, Wildparken en zoo’s.

Fish Improve bevindt zich ook op de particuliere markt. Door de vele problemen bij tuinvijvers (zowel bij vis als water) helpt ons bedrijf ook in deze sector. Wandel doorheen de producten en vind het product dat u zoekt.

Ook de sportvissers zullen hier hun gading vinden. Zoek je producten om uw vismateriaal te ontsmetten of zoek je je vangsten te verbeteren neem dan een kijkje bij de producten.

Fish improve producten kunnen gebruikt worden in dierentuinen, parken, pretparken, visvijvers, siervijvers, slibvrije vijvers, golfterreinen, tuincentra, grachten, … .

Meer info? Wilt u meer weten over ons of hebt u nog meer vragen, contacteer ons.
U kan ons ook altijd bezoeken: Guy Poppe, Biezestraat 22, 9220 Hamme, Belgie

Kwalitatieve producten

Kennis en ervaring

Professioneel advies