Ons aanbod

Siervissen

Fish Improve is ontstaan uit mijn praktijk als dierenarts. Het eerste werk als visspecialist is het achterhalen van visziekten. Al zeer snel bleek dat deze in sommige gevallen gelinkt waren met het « slechte » milieu waarin ze zwommen.

Al snel volgden gespecialiseerde wateronderzoeken en daaraan gelinkt hun oplossingen. Een bijkomende opleiding in de aquacultuur bracht nog extra inzichten met zich mee.

Met 25 jaar ervaring dragen we al een heuse bagage aan ervaringen mee. De oplossingen die we bieden zijn dan ook niet enkel meer gericht op het behandelen van ziekten, maar zijn ook gericht op het milieu. U kunt dus beroep op ons doen voor zowel problemen met uw vissen als problemen met uw water of filtering.

De producten die wij hanteren zijn professionele producten die hun waarde reeds bewezen hebben in de aquacultuur en in de diergeneeskunde.

Probleem VIS Probleem water
Vis bijt niet Ammonia/NitrietPH
Vis hangt half water Groen water
Vis hangt boven Blauwe algen
Vis heeft plekken Zuurstof problemen
Vis sterft Slib

Een vis kwam terecht in de plantenfilter en lag een tijd met de rug uit het water, waardoor een groot aantal algen zich verspreidden op zijn rug.

Toestand na verwijderen van de algen.

De vis was na een maand bijna volledig hersteld.

Voor dringende gevallen
bel of sms 0476 27 23 90

Waarvoor kunnen wij u van dienst zijn?

Contacteer ons

U heeft vragen of wenst u meer info omtrent een bepaalde dienst uit ons uitgebreid aanbod? Of u wenst een van onze diensten?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0476 27 93 90.

Wenst u producten te bestellen?

Download hier de bestelbon,
vul in en upload het bestand hieronder.