Ons aanbod

Sportvisserij

Het oprichten van Fish Improve heeft tot doel om de sportvisserij bij te staan op elk gebied. Voor alle mogelijke problemen met zowel vis als water kan men beroep doen op Fish Improve.

Oorspronkelijk was de sportvisserij op zichzelf aangewezen. De behandelingen bestonden vooral uit « trail and error » m.a.w. men gebruikte dit en dat en als het niets opbracht probeerde men wat anders. Dit ging ten koste van heel wat kapitaal en zeer veel vis. Er was nood aan het opsporen van de problemen en deze snel en adequaat op te lossen. Het stellen van het probleem en deze onmiddellijk oplossen betekent dat er weinig vis zal sterven en weinig kapitaal verloren gaat aan vis en allerhande behandelingen die geen resultaten halen.

Fish Improve gaat hierin nog verder. Dankzij ons programma worden de problemen opgespoord nog voor de vissen ziek worden en/of sterven. We zien dan ook dat clubs die ons programma volgen dat ze weinig tot geen vis meer hoeven bij te zetten. Dit geldt zowel voor brasem als voor karpervijvers.

Gezonde vis en gezond water resulteert in hoge visvangsten. Dat is nu juist wat we willen bereiken in deze sport.

Contacteer ons gerust voor dit programma. Dit programma is niet duur en daardoor toegankelijk voor alle clubs (groot en klein, zakelijk of recreatief tot zelfs privé).

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakend en vrijblijvend gesprek (zelfs ter plaatse). U krijgt informatie over wie we zijn en waar we voor staan. Er kunnen natuurlijk referenties gegeven worden.

Voor dringende gevallen
bel of sms 0476 27 23 90

Een aanvraag

Contacteer ons

U heeft vragen of wenst u meer info omtrent een bepaalde dienst uit ons uitgebreid aanbod? Of u wenst een van onze diensten?

Vul dan onderstaand formulier in of bel 0476 27 93 90.

Wenst u producten te bestellen?

Download hier de bestelbon,
vul in en upload het bestand hieronder.